Turnir u briškuli i trešeti

am .

There are no translations available.

Turnir će se održati u nedjelju 09.04.2017. u konobi "Porat" Stara Novalja.

Prikupljanje otpada

am .

There are no translations available.

Odvajanej otpada u Staroj Novalji

Arburoža d.o.o. i mjesni odbor Stare Novalje Vas poziva na savjetovanje za odvajanje otpada na području Stare Novalje. Savjetovanje će se održati u srijedu 22.02.2017. u Drljandi s početkom u 19:30h. Svi ste pozvani.

Kalendar 2017

am .

There are no translations available.

Foto natječaj za Kalendar 2017.

Turistička zajednica mjesta Stara Novalja i Sportsko društvo Stara Novalja pokreću natječaj za izbor fotografija koje će biti predstavljene u kalendaru Stare Novalje za 2017. godinu. Pozivaju se svi profesionalni i amaterski fotografi, zaljubljenici u Staru Novalju da se odazovu natječaju. Po završetku natječaja komisija će pregledati i ocijeniti sve pristigle fotografije te izdvojiti 24 fotografije, koje će zatim predstaviti na internetskim stranicama TZM Stare Novalje i SD Stara Novalja. Čitateljima će na taj način biti omogućen izbor konačnih 12 fotografija za kalendar. Rok za podnošenje fotografija je 27. studeni 2016. godine. Autori izabranih fotografija biti će prigodno nagrađeni.
 

 

Prijave na natječaj moraju sadržavati podatke o autoru (ime i adresa autora). Fotografije moraju biti dostavljene u formatu 21×30 cm, 300 dpi, kao tif ili kvalitetan jpg na email Turističke zajednice mjesta Stara Novalja

Bracera band

am .

There are no translations available.

Ribarska fešta

am .

There are no translations available.

Pozivamo sve drage ljude na mešćarsku ribarsku večer!!!
Zabavlja nas Bracera band uz pržene srdele.

Mrav mrav cvrčak

am .

There are no translations available.

Pozivamo sve koji žele biti vrjedni,marljivi i radišni poput mrava ali ponekad i bezbrižni poput cvrčka   da dođu u Staru Novalju na rivu Uljak pogledati mini mjuzikl za djecu MRAV MRAV MRAV I CVRČAK u izvedbi kazališta TEATAR OZ.!!!

OBAVIJEST O ROKOVIMA PLAĆANJA BORAVIŠNE PRISTOJBE ZA OBRTE I TRGOVAČKA DRUŠTVA

am .

There are no translations available.

Podsjećamo fizičke i pravne osobe koje uslugu smještaja (noćenja) turistima obavljaju preko obrta ili trgovačkog društva da se čvrsto pridržavaju rokova uplate boravišne pristojbe propisanih člankom 18., stavkom 1. Zakona o boravišnoj pristojbi (Narodne novine, br. 152/08), a ti rokovi su 1. i 15. u mjesecu.
Poštivanje propisanih rokova u primarnom je interesu obveznika plaćanja boravišne pristojbe radi izbjegavanja kažnjavanja od strane inspektora Carinske uprave Ministarstva financija koji provode nadzor nad plaćanjem ove obveze.