There are no translations available.

RIBARSKA NOĆ
29.08.2015. u 21h
caffe bar »ULJAK«

Bracera band

 

Band Bracera

on .

There are no translations available.

Poštovani,
Sa zadovoljstvo Vas pozivamo na koncert banda Bracera koji će se održati u caffe baru Uljak u subotu, 01.08.2015. s početkom u 21h.
Svi ste pozvani.

Izložba fotografija DAVORA SANVINCENTI

on .

There are no translations available.

DAVOR SANVINCENTI, CON UNA CIERTA CALMA, 5.-25.7.2015.

Njegovi su radovi prikazani na lokacijama poput Centre Georges Pompidou, Paris; ZKM, Karlsruhe; Lincoln Center, New York; Universal Museum Joanneum, Graz; FRAC Pays de la Loire, Carquefou; Museo de Arte Contemporanea, Oaxaca; NIU, Barcelona; La Triennale, Milano; Filmoteca Española, Madrid; Glassbox Gallery, Paris; Haus der Kulturen der Welt, Berlin. I naravno, u Skalama do Sunca u Staroj Novalji.

Za izložbu u staronovaljskom kaštelu Davor Sanvincenti pripremio je dvije serije fotografija, bliskih atmosferom 'određenog mira'.

Izložbu možete pogledati od 05.07. do 25.07. u galeriji Skale do sunca, Kaštel bb, Stara Novalja

Petrova 2015

on .

There are no translations available.

Petrova 2015.
Osobita nam je čast pozvati Vas na proslavu
Petrove dana mjesta Stara Novalja
 
29.lipnja (ponedjeljak)
10,30 sati ­ Svečana Sv. misa , crkva Sv. Petra i Pavla
11,30 sati ­ tradicionalna zakuska ; caffe bar "Uljak"
20,00 sati ­ zabavna večer ­­grupa BRACERA BAND Riva Uljak
 
Petrova 2015

Program "Konkurentnost turističkog gospodarstva"

on .

There are no translations available.

Objavljeno 23. 2. 2015. - konkurentnost turističkog gospodarstvaImajući u vidu strukturu gospodarstva na području Grada Novalje, prenosimo objavu natječaja Ministarstva turizma Republike Hrvatske, dostupnu na dolje navedenom link-u, a koje se odnosi na podizanje konkurentnosti u turizmu za sve vidove subjekata koji se turizmom bave (tvrtke, obrti, OPG-ovi, fizičke osobe s preko 6 kreveta) te za većinu mjera koje se odnose na povećanje konkurentnosti, diverzificiranja ponude i produljenje sezone (najčešći primjeri do sada su bili: bazeni, IT rješenja, eventualna ulaganja u podizanje kategorizacije).Natječaj je otvoren do 30.03.2015., a potrebna dokumentacija, obrasci, upute i ostalo dostupno je na navedenom linku Ministarstva Turizma

Javni poziv

on .

There are no translations available.

 JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE PROJEKATA TURISTIČKIH INICIJATIVA I PROIZVODA NA TURISTIČKIM NERAZVIJENIM PODRUČJIMA ZA POTPORE U 2015.
 Na stranicama Hrvatske turističke zajednice objavljen javni poziv za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2015. godini.
 
Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima:
·         aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezone
·         izgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja na turistički nerazvijenim područjima, posebice na područjima s oznakom „PPS destinacija“
·         izgradnji i obnovi javne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima,
·         razvoju turističke ponude s većom dodanom vrijednošću koja će omogućiti veću prosječnu potrošnju turista
·         razvoju gospodarske aktivnosti i povećanju zaposlenosti na turistički nerazvijenim područjima, posebice u razdoblju pred i posezone.
Sredstva potpore su namijenjena:
·           trgovačkim društvima;
·           obrtima;
·           jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave;
·           ustanovama kojima je osnivač Republika Hrvatska, regionalna i lokalna samouprava;
·           OPG-ima/seljačkim domaćinstvima koja su registrirana za pružanje ugostiteljskih usluga u seljačkom domaćinstvu (NN 5/08 i NN 44/11).
 
Javni poziv je otvoren do 27. veljače 2015. godine.

STARA STARA NOVALJA 2

on .

There are no translations available.

STARA STARA NOVALJA 2, 7.-21.9.2014.

Drugi dio izložbe i projekta započetog 2013. s ciljem očuvanja sjećanja na ljude i običaje mjesta, pripreme knjige fotografija te multimedijskog predstavljanja iznimno kvalitetnih fotografija koje obogaćuju hrvatsku i mediteransku kulturnu baštinu. Izložbu čini 40 fotografija iz obiteljskih zbirki mještana Stare Novalje, a postav je pripremio Stanislav Habjan.
Dobri čovjek Ljiljo, Šime Peranić, staronovaljac u Pagu, mnoge je putnike-mešćarane zbrinuo i zadužio, a i ne samo njih. Neka s njegovom slikom započne priča izložbe Stara Stara Novalja 2.
Na plakatu portret troje harmonikaša na vjenčanju Ivana Nazarenića, 1958. Dinko Tamarut, Jadranka Starčević i Ranko Peranić.

Klapa Kvarner

on .

There are no translations available.

U subotu 06.09.2014 s početkom u 21h u caffe baru Uljak (Stara Novalja) održati će se koncert klape Kvarner. Svi ste pozvani za zabavu i druženje.

Vidimo se!