Otvorene prijave za 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac

Pozivamo vas na 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja, najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača  Ličko senjske i Karlovačke županije, koji će se održati u Otočcu, u subotu 4. svibnja u Gackom pučkom otvorenom učilištu.

Jednodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dio Foruma bit će rezerviran je za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, predstavljanje jedinstvene kreditne linije Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak za financiranje ulaganja privatnih iznajmljivača i ponude poslovnih banaka za financiranje projekata u turizmu.

U drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, novi alati za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja i projekti brendiranja smještaja. Ni ovaj put neće izostati primjeri dobre prakse i predstavljanje novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta.

Kako je cilj Foruma, ne samo okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, već ih umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, za iznajmljivače je pripremljen B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i uspješno započnite turističku godinu.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovca i Otočca, u suradnji s Turističkim zajednicama Karlovačke i Ličko-senjske županije, a partner Gacko pučko otvoreno učilište.

Napominjemo da je sudjelovanje na Forumu besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo vas svoj dolazak potvrdite putem linka PRIJAVI SE .

Veselimo se vašem dolasku.