29. i 30.travnja 2021.god.
Poduzetnički inkubator „Ragan“
Čiponjac 3
53291 Novalja

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Otočac nastavlja s ciklusom dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK).
Za područje Ličko-senjske županije ove godine će se edukacija održavati 29. i 30. travnja (četvrtak/petak) u Novalji, u konferencijskoj sali Poduzetničkog inkubatora Ragan, Čiponjac sjever 3.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

  • Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak edukacije je predviđen u 9 sati.
    • Molimo vas da se prijaviteonline prijavnicom. Obzirom na važeće epidemiološke mjere broj mjesta je ograničen na 22 osobe, stoga molimo da što prije izvršite prijavu kako biste osigurali svoje mjesto.
    • Cijena za predstavnike tvrtkičlanica HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK i fizičke osobe cijena 300 kuna.Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Nakon online prijave, molimo vas da uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. Na vašu će e-adresu doći predračun na temelju kojega ćete izvršiti uplatu.

https://www.hgk.hr/forms/otocac-29-i-30-travnja-edukacija-za-nositelje-i-organizatore-turistickih-sadrzaja-u-prirodi?fbclid=IwAR0i9NC-Rx1jQDgTIdfRuoV2jlbZ7pgxrhjiXv6Lm4OJm_EEwFRVsvUiIaQ