S ciljem kvalitetne pripreme nadolazeće turističke sezone Turistička  zajednica  mjesta Stara Novalja organizira  besplatnu edukaciju za privatne iznajmljivače i ostale djelatnike u turizmu.

 

      EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE I OSTALE TURISTIČKE DJELATNIKE

             19.04.2023. (srijeda) u 17,00 h  – Mjesni dom Stara Novalja, Kaštel 18A

 

Opis: Edukacija kroz koju će polaznici naučiti kako na najbolji način optimizirati prodaju smještajnih kapaciteta na glavnim online kanalima prodaje (Booking.com, Airbnb, Expedia, VRBO…), kako pratiti turističke trendove te što je sve potrebno administrativno uraditi kod iznajmljivanja. Po završetku programa, polaznici će naučiti:

  • kako analizirati rezultate prošlih godina
  • kako analizirati tržište i konkurenciju
  • kako razviti prodajnu strategiju
  • kako koristiti prodajne alate online kanala
  • kako pratiti trendove u turizmu
  • kako administrativno voditi posao iznajmljivanja  

O predavačici:

Ana Klancir ima bogato dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru, a prije otvaranja vlastitog obrta za edukaciju i consulting u turističkom poslovanju, bila je account manager u Booking.comu te aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera. Karijeru je započela u jednom od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca – Plava laguna – gdje je naučila o hotelskom poslovanju te održavanju standarda u hotelima i resortima. Redovito prati te objavljuje najvažnije trendove putovanja te savjete, a od 2020. održava edukacije poduzetnicima.